Wij zijn Made in Holland

We ontwikkelen en produceren in Nederland. Onze bewuste keuze voor productie in Nederland zorgt voor een lagere CO2-footprint en draagt daarmee significant bij aan onze duurzaamheidsdoelstellingen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Dat doen wij. Door de keuzes die we maken als het gaat om investeringen, maar ook als het gaat om het bieden van kansen aan iedereen binnen onze samenleving. Zo wordt een deel van onze producten geproduceerd door medewerkers met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt.

We hebben oog voor onze medewerkers

Oké, dat is inderdaad makkelijk gezegd, maar we menen het wel! Zo zorgen we voor een vliegende start door middel van een onboardingprogramma. Ook hebben we een gespreksvorm, de CFL Chat, welke jouw ambities en ontwikkelkansen bespreekbaar maakt. Daarnaast kennen wij een beloningsbeleid welke het mogelijk maakt dat je niet alleen als persoon, maar ook in salaris kan groeien.

Beste werkplek

Dat is een keurmerk dat wij in 2022 hebben ontvangen van de Fan Factory. De medewerker tevredenheid is gemeten en heeft ons uiteindelijk één ster opgeleverd. Eigenlijk kan je hem vergelijken met de Michelinster. Uiteraard streven wij naar die drie sterren, maar we kunnen niet ontkennen dat we deze ene ster ook al met veel trots dragen.

Activiteitencommissie

Want naast hard werken is het ook goed om leuke dingen te doen met elkaar. Naast de uitjes die op afdelingsniveau worden georganiseerd hebben wij ook een activiteitencommissie. Samen uiteten, karten en zelfs voor de allerkleinste CFL’ers elk jaar een bezoek van Sinterklaas. Ook dat is werken bij Climate for life.

Fit for life

Niet Climate for life, maar fit for life. Ook dat vinden we namelijk belangrijk. We hebben oog voor een goede werk-privé balans. Zo zijn we een groot voorstander van een goede verdeling tussen thuiswerken en op één van onze locaties werken. Ook dragen we graag bij aan de gezondheid van onze medewerkers. Zo krijgt elke medewerker een vitaliteitsbudget en zijn velen van ons regelmatig te porren voor een lunchwandeling.

2 locaties, een groep samenwerkende bedrijven

En dus volop doorgroeimogelijkheden. Mits je hier zelf voor open staat. We beginnen bij het begin, maar er zijn volop kansen voor jouw toekomst. Samen blijven we in gesprek om zo de juiste koers te kunnen bepalen.

Solliciteer direct