Wij maken energieneutraal wonen, volgens de klimaateisen van morgen, vandaag al mogelijk. En, zoals we al alles in huis hebben om energieneutraal te wonen, is ons volgende doel: volledig energieneutraal produceren in 2030.

Duurzaamheid zit in ons DNA. Hoe dit tot uitdrukking komt? Door onze eigenschappen ‘100% gasloos’, ‘100% Nederlands’ en ‘100% doen’. Elke medewerker, in elke rol draagt hieraan bij.

Wat we met z’n allen bereikt hebben op het vlak van duurzaamheid? Je leest er meer over in ons duurzaamheidsverslag 2022.

Aangenaam, Itho Daalderop

Itho Daalderop is een Nederlands tech- en maakbedrijf met een eigen productielocatie in Tiel. We ontwikkelen en produceren dus alles lokaal, zonder onnodige productiekilometers. Al onze producten worden speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse woning én in Nederland geproduceerd. We kennen deze Nederlandse woning dan ook van binnen en van buiten. Daardoor zijn al onze producten speciaal afgestemd op onze klimaatomstandigheden en gebruikerswensen. We begrijpen hoe het in Nederland werkt. En dat werkt.

In Schiedam is de sales, marketing en service gevestigd. Met een breed pakket aan producten bedienen we zowel de installatie- als de bouwsector. Het productenpakket bestaat uit duurzame, energiezuinige oplossingen op het gebied van koelen en verwarmen, ventilatie, warm water, regeltechniek en duurzame opwekking. Kortom, we hebben alles in huis om Nederland verder te verduurzamen.

 

Aangenaam, Klimaatgarant

Klimaatgarant is binnen Climate for life de aanbieder van duurzame energieconcepten met tot wel 25 jaar energieprestatiegarantie voor de nieuwbouw. Energieneutrale woningen realiseren, daar ligt onze passie. Wij richten ons op de verkoop van energieconcepten waarbij wij ons richten op het ontwerpen, de financiering en het onderhoud van deze energiezuinige installaties.

Binnen deze energieconcepten worden de producten van Itho Daalderop toegepast. In samenwerking met onderaannemers of montagebedrijven zorgen wij dat systemen op een juiste manier worden geplaatst. Dit doen we al best een tijdje. Daarom hebben wij een schat aan kennis en ervaring als het gaat om het afgeven van onze garanties met betrekking tot de energieprestaties.

 

Klaar om te starten?

Neem dan direct contact op met onze HR collega’s via vacature@climateforlife.nl of via ons contactformulier.

Bekijk nu onze vacatures