Itho Daalderop = 100% gasloos

Wij geloven in een wereld die niet afhankelijk is van gas. Waarom zouden wij de aarde uitputten als er zo veel alternatieve energiebronnen beschikbaar zijn? Daarom focussen we ons op 100% electric oplossingen. Dát is bij ons de norm. Wij leveren nu al alles om dit mogelijk te maken. Van warmtepomp voor ieder type bron tot ventilatiesysteem, alles gevoed door alternatieve energie. Welk huis ook, groot of klein, oud of nieuw, in een grote stad of op het platteland, elk huis moet all-electric kunnen zijn. Niet kunnen is geen argument meer. Wij zijn er klaar voor om de knop definitief om te zetten.

100% gasloos

Itho Daalderop = 100% Nederlands

Wij zijn een Nederlands tech- en maakbedrijf met een eigen productielocatie in Nederland. We ontwikkelen en produceren dus alles lokaal, zonder onnodige productiekilometers. Al onze producten worden speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse woning én in Nederland geproduceerd. We kennen deze Nederlandse woning dan ook van binnen en van buiten. Daardoor zijn al onze producten speciaal afgestemd op onze klimaatomstandigheden en gebruikerswensen. We begrijpen hoe het in Nederland werkt. En dat werkt.

100% Nederlands

Itho Daalderop = 100% doen

Heel veel bedrijven hebben het over duurzaamheid. Maar je bereikt pas iets als je het écht doet. Daarom hebben wij onze mouwen opgestroopt en gaan we al decennia voor duurzaamheid. Zo zijn wij al ruim 20 jaar marktleider in de energieneutrale nieuwbouw. Onze organisatie is zo ingericht dat we snel en effectief kunnen schakelen. We zitten bovenop (lokale) marktontwikkelingen en kunnen daar als geen ander meteen op inspelen, omdat we ontwikkelen en produceren in Nederland. Want duurzaam denken is goed. Duurzaam doen is beter.

100% Doen