Medewerker Planning afdeling Projectbureau

Als Medewerker Planning op de afdeling Projectbureau krijgt Aïsha behoorlijk wat verantwoordelijkheden. “Ik zorg ervoor dat onze warmtepompmonteurs de inbedrijfstel- en storingsorders netjes in hun agenda’s ontvangen”, vertelt ze. “Bovendien heb ik regelmatig contact met alle installateurs, om te controleren of de projecten (nog) volgens planning verlopen. Moet ergens geschoven worden? Collega’s komen regelmatig naar me toe met vragen. Hierdoor voel ik me nog meer gewaardeerd.”

Aïsha is in juni 2023 in vaste dienst gekomen bij Climate for life, nadat ze eerst 15 maanden via een detacheringsbureau heeft gewerkt. “Ik volgde een vastgoedopleiding, met als doel om uiteindelijk makelaar te worden”, vertelt ze. “Hier is veel kennis voor nodig. In de aanloop daarnaartoe, kreeg ik de mogelijkheid om een administratieve functie te vervullen. Bijvoorbeeld bij CFL. Vanwege de coronapandemie vond het introductiegesprek online plaats, maar ik voelde gelijk een klik. Het gesprek was heel open en warm. Ik heb dezelfde week nog ‘ja’ gezegd en zit hier ontzettend goed op mijn plek. CFL is een grote organisatie met een grote diversiteit aan medewerkers. Zowel qua leeftijd als qua nationaliteiten, wat ik persoonlijk erg fijn vindt. Het geeft een bijzondere dynamiek. Bovendien biedt CFL vele doorgroeimogelijkheden.”

Zelf is Aïsha gestart op de backoffice, waar ze zorgde dat nieuwe orders werden aangemaakt en bij de planning terechtkwamen. “Begin dit jaar ben ik doorgestroomd naar de planning. In slechts enkele maanden heb ik op verschillende afdelingen mogen kijken en juist dat maakt deze organisatie zo sterk. Ook als je nog niet helemaal zeker bent van je toekomstpad, kun je heel goed bij CFL terecht. Van projectbureau tot helpdesk en van warmtepompen tot zonnepanelen: voor ieder interessegebied zijn functies beschikbaar”, vertelt ze. “Bovendien zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend, met ruim voldoende ATV-dagen en een interessant fietsplan.” Heeft Aïsha de vastgoedbranche dan definitief vaarwel gezegd? “Zeker niet”, antwoordt ze. “Ik vind de vastgoedbranche nog altijd erg interessant. En zijdelings heb ik hier nog altijd mee te maken. Immers worden onze warmtepompen zowel in nieuwbouw- als renovatiewoningen geïnstalleerd. In mijn functie is enige technische kennis vereist, bijvoorbeeld met betrekking tot de planningen en storingen. Ik zit hier hartstikke goed op mijn plek. In de toekomst zou ik graag doorgroeien en bijvoorbeeld de spil vormen tussen monteurs, planning en management. Wie weet wat er nog op mijn pad komt…”