Teamleider afdeling Sevice

Charlene

Charlene Paulina, werkzaam vanaf 2021 als Teamleider op de afdeling Service te Schiedam.

Als Teamleider is ze verantwoordelijk voor het ‘draaiend houden’ van de afdeling Service. Dit doet ze in samenwerking met andere Teamleiders door medewerkers aan te sturen en te coachen. Maar ook door het opstellen van rapportages, zodat haar medewerkers worden voorzien van de juiste informatie waarmee zij de klant tijdig en correct kunnen informeren.

’’Ik bied eigenlijk een stukje service aan mijn team. Dit doe ik door hen zo goed mogelijk te begeleiden zodat alle betrokken partijen goed en snel geholpen worden. Ik zie het dagelijks als een nieuwe uitdaging om de klanttevredenheid hoog te houden. Er is niets mooiers dan te merken dat je iemand hebt geholpen en dat deze persoon hier blij mee is!’’

’’Ik werk bij Climate for life, omdat ik me herken in onze doelstellingen. Zelf ben ik ook bewust bezig met duurzaamheid. De missie die door de organisatie wordt uitgedragen sprak me daarom direct aan. Toen de kans zich voordeed om als Teamleider aan de slag te gaan, heb ik deze kans dan ook met beide handen aangegrepen. Tot op de dag van vandaag heb ik het super naar mijn zin en ben ik blij met de keuze die ik heb gemaakt voor een volgende stap in mijn carrière’’.

Charlene voelt zich thuis bij een werkgever als ze zich gehoord voelt, ze de kans krijgt om een eigen bijdrage te leveren aan verbeteringen, ideeën mag aandragen en wanneer de samenwerking met collega’s prettig aanvoelt. Het zijn allemaal elementen die terug te vinden zijn in haar rol als Teamleider. Daarom is CFL een fijn thuis voor haar. ‘’Ik voel dat ik mezelf hier verder kan ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kan blijven leveren aan het duurzamer maken van de wereld. Dat vind ik gaaf!’’

De afdeling Service is een belangrijk onderdeel binnen CFL. Het bieden van de juiste service aan onze klanten wanneer zich problemen voordoen, met als doel een duurzame relatie op te bouwen. Dat vinden wij belangrijk.