Servicemonteur

‘’Ik ben Vincent, 35 jaar en ik werk sinds januari 2024 bij Climate for life als Servicemonteur. Wij zijn actief door heel Nederland en komen langs bij particulieren, maar ook bij zakelijke klanten wanneer er storingen zijn aan ventilatiesystemen, warmtepompen en boilers.’’

De werkdag van Vincent begint ‘s morgens vanuit zijn huis. Hij stapt zijn bus in en doorloopt op zijn laptop de verschillende werkbonnen. Deze bonnen zijn gekoppeld aan de eerder binnengekomen storingsmeldingen. Op basis van deze werkbonnen controleert hij zijn materialen en voorraad die ’s nachts geleverd is. Wanneer alles compleet  is, is hij er helemaal klaar voor om de opgegeven storingen op te gaan lossen!

Vincent was voor zijn start bij Climate for life al bekend met de producten (ventilaties, warmtepompen en boilers) die wij als organisatie aanbieden in ons doel naar een duurzamere wereld. Dit maakt zijn werk als servicemonteur gemakkelijker, het is namelijk deels bekend terrein voor Vincent.

’’Ik heb het bij CFL naar mijn zin, omdat ik de hele dag door met techniek bezig kan zijn. Daarnaast sta ik ook in contact met klanten. Het is aan mij om ze verder te helpen wanneer er zich een storing voordoet. Dat geeft mij energie en een voldaan gevoel. Daarnaast vind ik de vrijheid van het onderweg zijn fijn. Zo zie ik ook nog eens wat van het mooie Nederland’’.

Een ander belangrijk aspect in zijn werk vindt Vincent dat hij zich kan blijven uitdagen en ontwikkelen. Groeien als monteur, dat vind hij belangrijk. Wanneer deze voorwaarden aanwezig zijn bij een werkgever voelt dit als een werkplek waar Vincent graag voor langere tijd blijft.

Wij zijn trots op medewerkers zoals Vincent, die hun kennis en kunde inzetten voor het verduurzamen van Nederland. Want, alleen samen kunnen we werken aan een duurzamere en mooiere wereld!